Шоколадний торт зі згущеним молоком на сковороді
Необхідні продукти для коржів:
- 2 яйця;
- банку згущеного молока;
- 0,4 кг борошна;
- три ложки какао і стільки ж цукру;
- щіпка соди.
Продукти для крему:
- 0,1 кг сметани;
- 200 грам згущеного молока;
- дві ложки какао;
- 0,1 кг масла.
Процес приготування:
- З’єднайте зазначені продукти для коржів, але спочатку без борошна. Ретельно вимісіть і тільки потім почніть її вводити, щоб не всипати занадто багато. Доведіть до необхідного щільного стану і розділіть тісто на 8 шматків.
- Розкачайте їх в дуже тонкі пласти і обсмажте на сухій сковороді з двох сторін не більше двох хвилин, інакше вони стануть дуже твердими.
- Змішайте сметану і масло, збийте, потім додайте згущене молоко, какао і ще трохи попрацюйте міксером, так щоб не було грудок.
- Отриманим кремом добре промазуємо кожну заготовку і збираємо торт.
Зверху можна прикрасити горіхами.
При бажанні, замість какао можна використовувати і справжній шоколад. Вибирайте темні сорти — в них більше какао і вони краще плавляться.