Торт на сковороді зі згущеним молоком — 6 швидких рецептів приготування

Шоколадний торт зі згущеним молоком на сковороді

Необхідні продукти для коржів:

  • 2 яйця;
  • банку згущеного молока;
  • 0,4 кг борошна;
  • три ложки какао і стільки ж цукру;
  • щіпка соди.

Продукти для крему:

  • 0,1 кг сметани;
  • 200 грам згущеного молока;
  • дві ложки какао;
  • 0,1 кг масла.

Процес приготування:

  • З’єднайте зазначені продукти для коржів, але спочатку без борошна. Ретельно вимісіть і тільки потім почніть її вводити, щоб не всипати занадто багато. Доведіть до необхідного щільного стану і розділіть тісто на 8 шматків.
  • Розкачайте їх в дуже тонкі пласти і обсмажте на сухій сковороді з двох сторін не більше двох хвилин, інакше вони стануть дуже твердими.
  • Змішайте сметану і масло, збийте, потім додайте згущене молоко, какао і ще трохи попрацюйте міксером, так щоб не було грудок.
  • Отриманим кремом добре промазуємо кожну заготовку і збираємо торт.

Зверху можна прикрасити горіхами.

При бажанні, замість какао можна використовувати і справжній шоколад. Вибирайте темні сорти — в них більше какао і вони краще плавляться.

Дивіться також:  Шоколадний пудинг – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху