Як швидко приготувати «Наполеон»
Швидкий торт за цим рецептом, звичайно, виходить не зовсім такий, як в оригінальному варіанті, але і робиться він набагато простіше.
Необхідні продукти:
- 0,3 кг цукру;
- 60 грам вершкового масла;
- 10 грам соди;
- 0,7 кг борошна;
- банку згущеного молока;
- три яйця;
- пакетик ванільного цукру;
- 0,5 літра молока.
Процес приготування:
- Згущене молоко з’єднайте з яйцем, добре збиваємо, потім додаємо соду і три склянки борошна. Вимішуємо все до однорідності, ділимо на вісім частин і тонко розкачуємо їх.
- Кожен підготовлений корж кладемо на суху сковороду на середньому вогні підсмажуємо за дві хвилини з двох сторін. Акуратно обрізаємо краю шматочки і подрібнюємо в крихту.
- Залишилися яйця збиваємо з цукром, збиваємо, додаємо молоко, ванільний цукор і половину склянки борошна. Все це відправляємо на плиту і на самому мінімальному нагріві доводимо до загустіння, не перестаючи заважати. Після чого вводимо масло.
- Цим кремом змащуємо кожен корж, зверху прикрашаємо дрібно і ставимо в холодильник перед подачею.