З бісквітних коржів
Склад:
- неварені згущене молоко – 120 мл;
- м’який сир – 0,6 кг;
- борошно – 170 г;
- цукор – 220 г (1 склянка і 1 ст. л.);
- яйця – 5;
- розпушувач на кінчику ч. л.;
- ваніль – 2,5 пакетика;
- цукрова пудра – 5 ст. л. (з верхом);
- персики (з банки) – 0,2 кг;
- білий шоколад – 1 середня плитка.
Етапи приготування:
- Вибирають температуру в духовці 180 °С.
- Цукор з ваніліном і яйцями доводять міксером до щільної піни.
- Просіюють над піною борошно, змішану з розпушувачем, вмішують в яєчну піну (від країв до центру акуратними рухами).
- Бісквіт буде готовий в духовці через 30 хв. Його виймають, поділяють на рівні пластини.
- Цукрову пудру, згущене молоко, ваніль розтирають, вводять в перетертий через сито сир, збивають.
- Коржі покривають персиковим сиропом, кремом, зверху на кожен шар викладають порізані персики.
- На поверхні торта розрівнюють крем, шоколадну стружку.
- Залишають для просочення на 3 ч.
Бісквітний торт «Ніжність» – це карамельно-пишний сирний крем на вологих бисквитах, які доповнюються аромат персиків. Тонкий смак, ніжна текстура, помірна солодкість – головні «фішки» торта.