Торт Ніжність – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З бісквітних коржів

Склад:

  • неварені згущене молоко – 120 мл;
  • м’який сир – 0,6 кг;
  • борошно – 170 г;
  • цукор – 220 г (1 склянка і 1 ст. л.);
  • яйця – 5;
  • розпушувач на кінчику ч. л.;
  • ваніль – 2,5 пакетика;
  • цукрова пудра – 5 ст. л. (з верхом);
  • персики (з банки) – 0,2 кг;
  • білий шоколад – 1 середня плитка.

Етапи приготування:

  • Вибирають температуру в духовці 180 °С.
  • Цукор з ваніліном і яйцями доводять міксером до щільної піни.
  • Просіюють над піною борошно, змішану з розпушувачем, вмішують в яєчну піну (від країв до центру акуратними рухами).
  • Бісквіт буде готовий в духовці через 30 хв. Його виймають, поділяють на рівні пластини.
  • Цукрову пудру, згущене молоко, ваніль розтирають, вводять в перетертий через сито сир, збивають.
  • Коржі покривають персиковим сиропом, кремом, зверху на кожен шар викладають порізані персики.
  • На поверхні торта розрівнюють крем, шоколадну стружку.
  • Залишають для просочення на 3 ч.

Бісквітний торт «Ніжність» – це карамельно-пишний сирний крем на вологих бисквитах, які доповнюються аромат персиків. Тонкий смак, ніжна текстура, помірна солодкість – головні «фішки» торта.

Дивіться також:  Торт-суфле – 15 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах