Торт Снікерс — 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Повітряний десерт з пісочного тіста

Торт повітряний снікерс – ідеальне рішення для любителів горішків. Десерт виходить хрустким і дуже смачним.

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 150 г розм’якшеного для крему;
  • масло – 125 г розм’якшеного в тісто;
  • шоколадка – 1 плитка темній;
  • розпушувач – 1 ч. ложка;
  • цукрова пудра – 2 ст. ложки;
  • арахіс – 75 г;
  • ванільний цукор – 1 ч. ложка;
  • варена згущене молоко – 200 г;
  • сметана – 1 ст. ложка;
  • яєчні жовтки – 3 шт.;
  • борошно – 260 г;
  • цукор – 210 г;
  • білок – 3 шт.

Приготування:

  • З’єднати з маслом пудру, присипати ванільним цукром і збити. Для допомоги скористайтесь міксером — маса потрібна пишна.
  • Влити жовтки. У цей момент продовжувати збивання.
  • Залити сметану, додати розпушувач і перемішати.
  • Помістити борошно, замісити і скачати кулю. Помістити його в пакет, прибрати в холодильник і дати відлежатися півгодини.
  • Дістати, розкачати на пергаментним папері. Краще зробити прямокутник, щоб запікати його на деко. Прибрати в холодильник.
  • Перетворити білки в пишну масу. Для цього доведеться збивати вісім хвилин міксером.
  • Засипати цукор і збивати до повного розчинення кристалів. Сама маса повинна тримати форму та бути білою.
  • Розкатаний пласт дістати з холодильника і помістити на деко. Розкласти зверху білу масу.
  • Прибрати в духовку, температура якого складає 170 градусів. Потримати чверть години. Переключити на 100 градусів, запікати ще півгодини, дістати і остудити.
  • Для крему збити масло (воно повинно вийти пишним). Помістити згущене молоко і збити.
  • Подрібнити горішки. Для цього помістити їх в пакет і пройтися качалкою.
  • Розрізати корж на три частини. Перший промазати кремом, присипати горіхами і накрити другим. Розкласти по його поверхні крем, підсипати горішками і накрити рештою коржем.
  • Пліч десерту промазати кремом і притрусити горіховою крихтою.
  • Розтопити шоколадну плитку і промазати верх ласощі.
Дивіться також:  Пиріг з чорною смородиною – 10 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху