Торт Снікерс — 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З безе

Торт Снікерс з безе виходить смачний, ситний і дуже красивим. На приготування доведеться витратити час, але результатом все залишаться задоволені.

Інгредієнти:

  • білок – 4 шт.;
  • какао – 3 ст. ложки;
  • шоколадка – 1 плитка;
  • цукор – 230 г для безе;
  • олія соняшникова – 240 мл;
  • вершкове масло – 150 г для крему;
  • борошно – 460 м;
  • згущене молоко варене – банку;
  • розпушувач – 1 пакет;
  • цукор – 2 гуртки для коржа;
  • арахіс – 210 г;
  • яйце – 4 шт.;
  • цукор – пакетик ванільного;
  • молоко – 240мл.

Приготування:

  • Залити в ємкість білки і присипати частиною цукру для безе. Збивати, періодично підсипаючи залишився цукровий пісок.
  • Помістити в кондитерський шприц і видавлювати масу на деко. Потрібні завитки невеликого розміру. Заготовки під час випікання збільшаться, тому відлучати їх слід на деякій відстані один від одного.
  • Прогріти духовку (потрібно 120 градусів).
  • Помістити деко в центрі печі і запікати годину. Дістати, злегка остудити і перемістити в тарілку.
  • Порубати масло і відставити для розм’якшення.
  • Розжарити сковорідку. Засипати арахіс. Просмажити і остудити. Взяти качалку, подрібнити.
  • Цукор для тіста змішати з ванільним цукром. Залити яйцями і збити.
  • Приєднати розпушувач. Перемішати. Всипати борошно і збити.
  • Залити соняшниковою олією, знову збити і влити молоко. Розмішати. Присипати какао, повторити збивання і залити масу у форму.
  • Сховати заготовку в духовку (180 градусів). Готувати годину. Дістати і остудити.
  • Шматочки вершкового масла змішати зі згущеним молоком. Збити — вийшов крем.
  • Розрізати корж на два коржі. Промазати першу частину половиною крему, присипати арахісом, за яким розкласти безе і змастити кремом. Розподілити ще частину горіхів, укрити наступним коржем і притиснути руками.
  • Розтопити шоколадну плитку. Промазати заготовку. Посипати залишилися горіхами.
Дивіться також:  Кукурудзяні коржі – 6 рецептів приготування

Для приготування використовувати борошно тільки якісну і вищого сорту. Готовому тісту перед запіканням треба дати постояти чверть години.

Прокрутка до верху