Торт Снікерс — 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З шоколадом і згущеним молоком

Цей варіант приготування простий і швидкий, але в той же час, добре підходить для свята.

Інгредієнти:

  • розпушувач – 2 ч. ложки;
  • борошно – 180 г;
  • шоколадка – плитка;
  • цукор – 180 г;
  • вершки жирні – 400 мл для першого крему;
  • арахіс – 120 г для другого крему;
  • згущене молоко варене – 300 г для другого крему;
  • шоколад – 80 г для тесту;
  • яйце – 5 шт.;
  • молоко – 2 ст. ложки;
  • вершкове масло – 100 г для другого крему;
  • цукор – 2 ст. ложки для першого крему;
  • ваніль – 10 р.

Приготування:

  • Жовтки засипати цукром. Приєднати ваніль, збити.
  • Розігріти молоко. Помістити в нього шоколадку, призначену для тіста. Розтопити, змішати з жовтками і збити.
  • Додати борошно. Збити. Додати розпушувач і розмішати.
  • Білки перетворити в густу піну і малими дозами вмішати в тісто.
  • Перекласти у форму. Запекти. Температура духової шафи необхідна 180 градусів.
  • Дістати, остудити і розрізати вздовж.
  • Вершки збити з додаванням цукру для першого крему. Промазати два коржа і прибрати в холодильник.
  • Збити масло з додаванням згущеного молока, додати арахіс і перемішати.
  • Дістати коржі. На перший викласти крем і накрити другим.
  • Розтопити шоколадку і промазати нею торт. Помістити в холодильник і витримати п’ять годин.
Дивіться також:  Пиріг з лимонною начинкою – 7 найбільш смачних рецептів
Прокрутка до верху