Торт Снікерс — 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З домашньої нугою

Ласощі виходить з найніжнішої м’якою основою з бісквіту, смачною глазур’ю і оригінальним кремом.

Інгредієнти:

  • борошно – 300 г;
  • яйце – 7 шт;
  • какао – 35 г;
  • вода – 180 г;
  • сіль – 5 г;
  • розпушувач – 3 ч. ложки;
  • масло – 1 ст. ложка рафінованої;
  • цукор – 160 р.

Нуга:

  • вода – 50 мл;
  • сік лимонний – 1 ч. ложка;
  • мед – 5 ст. ложок рідкого;
  • арахіс – 1,5 гуртки прожареного і роздробленого;
  • цукрова пудра – 320 г;
  • ваніль – пакетик;
  • білок – 2 шт.

Крем:

  • арахіс – 150 г смаженого;
  • згущене молоко – 1 банка вареної;
  • цукрова пудра – 35 г;
  • масло – 50 г вершкового.

Глазур:

  • цукор – 85 м;
  • масло вершкове – 55 г;
  • какао – 65 г;
  • сметана – 100 мл;
  • арахіс – 55 р.

Приготування:

  • Для основи збити білки — вийдуть стабільні піки.
  • У жовтки залити воду, додати масло, посипати цукор і збити. Засипати борошно. Підсолити. Додати какао і підсипати розпушувач. Збити.
  • Поступово змішати дві маси.
  • Залити все у форму і запікати годину. Режим духової шафи виставити на 180 градусів. Остудити, розрізати — повинно вийти чотири коржа.
  • Тепер необхідно приготувати нугу. Горіхи підсушити в мікрохвильовці. Очистити від лушпиння. Помістити у блендер і подрібнити.
  • У мед насипати цукровий пісок. Закип’ятити і проварити 11 хвилин. Заважати необхідно постійно.
  • Збити білки, присипати ваніллю, влити сік і збити. Ввести киплячу масу з попереднього кроку, в цей момент продовжуючи збивати — вийде густий і тягучий складу.
  • Додати горіхи і перемішати. Взяти кільце, поставити на пергамент, залити нугу і прибрати в морозилку. Витримати шість годин. Можна зробити нугу та заздалегідь.
  • Тепер підійшла черга крему. Масло з пудрою збити, додати згущене молоко, додати горіхи і перемішати.
  • Корж промазати кремом, накрити його другою половинкою. Викласти заморожену нугу, попередньо видаливши пергамент. Вкрити наступним коржем, промазати кремом і закрити бісквітом.
  • Приготувати глазур. Для цього слід розтопити масло, засипати його цукровим піском, додати какао і перемішати. Залити сметаною, засипати горіхи і змішати. Отриманою масою промазати торт.
  • Сховати десерт в холодильник і витримати годину.
Дивіться також:  Сметанний торт – 9 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху