З карамельним кремом і бананами
Ніжний карамельний смак начинки ідеально поєднується з м’якоттю бананів. Десерт порадує ніжністю і ідеальної просоченням.
Знадобиться:
- 1 яйце;
- борошно;
- 2 ст. ложки меду;
- 7 ст. ложок молока;
- 50 г спреду;
- 2 ч. ложки какао;
- 1 ч. ложка соди;
- 210 г цукрового піску.
Для крему:
- 240 мл молока;
- 2 яйця;
- пачка вершкового масла;
- 5 бананів;
- 85 г борошна;
- 1 банку вареного згущеного молока.
Як готувати:
- Прогрійте спред. Влийте молоко. Додайте мед. Підсолодіть. Помістіть яйце. Перемішуючи проварити 3 хвилини. Насипте соду. Поваріть 3 хвилини. Насипте какао. Перемішайте. Борошно додавати поступово. Маса повинна бути щільна. Потримайте в холодильнику годину. Розкачайте 8 кіл. Випікайте в духовці (180 градусів).
- Збийте яйця. Насипте цукор. Перемішайте. Насипте борошно. Розмішайте. Влийте молоко. Проваріть. Помістіть згущене молоко. Проварити 3 хвилини. Остудіть. Збийте з маслом. Банани наріжте.
- Промажте кремом запечений коло. Розкладіть бананові кружечки. Укрийте другим коржем. Повторюйте, поки продукти не закінчаться.