Торт Спартак: класичний рецепт і 7 варіантів приготування

З карамельним кремом і бананами

Ніжний карамельний смак начинки ідеально поєднується з м’якоттю бананів. Десерт порадує ніжністю і ідеальної просоченням.

Знадобиться:

  • 1 яйце;
  • борошно;
  • 2 ст. ложки меду;
  • 7 ст. ложок молока;
  • 50 г спреду;
  • 2 ч. ложки какао;
  • 1 ч. ложка соди;
  • 210 г цукрового піску.

Для крему:

  • 240 мл молока;
  • 2 яйця;
  • пачка вершкового масла;
  • 5 бананів;
  • 85 г борошна;
  • 1 банку вареного згущеного молока.

Як готувати:

  • Прогрійте спред. Влийте молоко. Додайте мед. Підсолодіть. Помістіть яйце. Перемішуючи проварити 3 хвилини. Насипте соду. Поваріть 3 хвилини. Насипте какао. Перемішайте. Борошно додавати поступово. Маса повинна бути щільна. Потримайте в холодильнику годину. Розкачайте 8 кіл. Випікайте в духовці (180 градусів).
  • Збийте яйця. Насипте цукор. Перемішайте. Насипте борошно. Розмішайте. Влийте молоко. Проваріть. Помістіть згущене молоко. Проварити 3 хвилини. Остудіть. Збийте з маслом. Банани наріжте.
  • Промажте кремом запечений коло. Розкладіть бананові кружечки. Укрийте другим коржем. Повторюйте, поки продукти не закінчаться.
Дивіться також:  Пишні оладки на дріжджах – 7 рецептів