Закусочний торт з готових вафельних коржів
З вафельних коржів можна приготувати не тільки десерт, але і смачну закуску. Навіть доступні продукти допоможуть створити оригінальний кулінарний шедевр. Пропонуємо приготувати вафельний торт з готових коржів з консервованою рибою і… волоськими горіхами!
Інгредієнти:
- банку будь консервованої риби;
- одна морква;
- три яйця;
- 60 г волоських горіхів;
- 80 г сиру;
- стакан майонезу (сметани);
- пучок кропу.
Для закуски можете взяти будь-яку консервовану рибу, наприклад, горбушу, сайру або скумбрію.
Спосіб приготування:
- Першим ділом зваріть яйця. Моркву натріть на тертці, волоські горіхи подрібніть. З’єднайте два останніх компонента, посоліть і заправте майонезом.
- Дістаємо вміст консервної банки і розминаємо виделкою.
- Тепер на блюдо викладаємо перший корж, робимо сітку з майонезу і викладаємо рибу.
- Накриваємо її другим коржем і викладаємо на нього моркву з горіхами.
- На третій корж наносимо сітку з майонезу, по якій розподіляємо натерті варені яйця. Посипаємо їх рубаним кропом.
- І останній шар – майонез і тертий сир. Ставимо закусочний торт в прохолодне місце на дві години.