З зефіром і печивом
Смачний торт, який дуже люблять діти, готується з мінімального продуктового набору:
- 1 кг зефіру;
- 300 г цукру;
- 2 яєць;
- 250 мл молока;
- 300 г вершкового масла;
- 6 шт. печива.
Спосіб приготування:
- Збиті яйця з цукром з’єднуються з молоком, після чого суміш варять до загустіння (не доводиться до кипіння).
- Заварний крем додається до олії, після чого все збивається до пишноти.
- Зефір ділиться на плоскі шматочки, які викладаються на блюдо. Потім вони покриваються кремом і притрушиваются крихтами печива.
- Формується весь торт в аналогічному порядку так, щоб крихта виявилася останньою.
- Десерт відправляється в холод на 12 годин.
Для прикраси можна використовувати тертий шоколад або горішки.