Торт з зефіру без випічки – 8 швидких і смачних рецептів

Багато хто думає, що приготування тортів – це важкий і виснажливий процес. Є маса рецептів, які розвіють ці помилки, і торт із зефіру без випічки в різних варіаціях – яскраве тому доказ.

Простий торт із зефіру без випічки зі сметаною

Для створення кондитерського дива з використанням доступних продуктів слід підготувати:

  • 350 г зефіру;
  • 2 банана;
  • 3 ківі;
  • топпінг шоколадний;
  • трохи волоських горіхів;
  • 300 мл сметани;
  • 75 г цукру.

Спосіб приготування:

  • Кондитерські вироби діляться на половинки, з яких хвилясті залишаються для верхнього шару цілими.
  • Залишилися половинки зефіру поділяються ще на дві частини.
  • Для створення крему сметана збивається з цукром, після чого пишна маса відправляється в холод на півгодини.
  • На плоску тарілку викладається шар зефіру, який злегка змащується сметанним кремом і покривається слайсами ківі.
  • Далі фрукти змазують сметаною, покриваються зефіром, а також бананами зі сметанною прошарку.
  • Потім розподіляються шарами зефір, ківі, банани і фігурні зефірні половинки.
  • Всі інгредієнти обов’язково покриваються сметанним кремом.
  • Коли такий десерт просочиться в холодильнику, він прикрашається топпінгом і горіховою крихтою.

З додаванням печива

Торт із зефіру і печива – дуже проста у виконанні ласощі.

Для його створення досить мати під руками:

  • 1 кг зефіру;
  • 300 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 250 мл молока;
  • 300 г вершкового масла;
  • 6 штук печива.

Хід роботи полягає у виконанні нескладних маніпуляцій:

  • Яйця збиваються з цукром, після чого заливаються молоком.
  • Суміш вариться на слабкому вогні до в’язкості.
  • Коли молочна маса охолоне, вона збивається з розм’якшеним вершковим маслом.
  • З печива готується крихта, а зефір нарізати на кілька частин уздовж.
  • Збирається торт шарами: зефір, крем, крихта.
  • Шари повторюються, поки не закінчаться складові.
  • Останній шар готується з крихти, після чого десерт ставиться в холод на всю ніч для просочення.
Дивіться також:  Торт Пташине молоко з лимоном і манкою – 5 покрокових рецептів

Десерт із фруктами

Від оригінального торта з зефіром і фруктами просто неможливо відірватися.

Щоб втілити рецепт в життя, необхідні:

  • банан;
  • ківі;
  • апельсин;
  • вершки;
  • зефір;
  • ядра волоських горіхів;
  • вершки.

Черговість дій має бути такою:

  • Горіхи перетворюються в крихту за допомогою блендера.
  • Вершки збиваються.
  • Зефір нарізають впоперек, після чого фігурні пластинки відкладаються для прикраси.
  • З фруктів також підготовлені кружальця.
  • У якості «подушки» на середину плоского страви отсаживаются вершки. На них викладається зефір з горіховою крихтою.
  • Перший шар заливають вершками, після чого таким же чином розподіляються банани, ківі, зефір з горіхами і апельсин.
  • Кожен шар добре обробляється вершками.
  • Прикрашається торт за бажанням, після чого ставиться в холод на 2 – 3 години.

Торт із зефіру зі згущеним молоком

За основу десерту без випічки береться ½ кг зефіру, а також:

  • пачка вершкового масла вагою до 200 г;
  • 1 банку вареного згущеного молока;
  • 150 г печива;
  • вдвічі менше горіхів.

Етапи приготування:

  • Розм’якшене масло за допомогою міксера збивається з готової згущеним молоком.
  • Печиво поміщається в пакет і перетворюється в крихту.
  • Таким же чином подрібнюються і горіхи.
  • В масляний крем ретельно втручаються крихти з двох попередніх кроків.
  • Зефір поділяється на половинки.
  • В кондитерське кільце першим шаром викладаються половинки зефіру, які покриваються ½ частиною крему.
  • Далі процедура повторюється, після чого торт ставиться в холод на ніч.
  • Вранці кільце знімається, а торт викласти на блюдо.

Ласощі з маршмеллоу без випічки

В цей десерт можна закохатися після першого шматочка, тане в роті.

Необхідні для приготування:

  • 300 г пісочного печива;
  • половина пачки вершкового масла вагою до 200 г;
  • ½ Кг сиру;
  • трохи менше маршмеллоу;
  • 200 г сметани;
  • 15 мл лимонного соку;
  • 50 г цукрової пудри.
Дивіться також:  Як спекти манник – 10 рецептів

Спосіб підготовки десерту полягає в наступному:

  • Кондитерські вироби з пісочного тіста подрібнюються в крихту, яка потім змішується з розм’якшеним вершковим маслом.
  • Маса виливається у форму зі знімним бортом нижнім шаром, який добре розрівнюється.
  • Форма відправляється в холод на 20 хвилин. Протягом цього часу сир подрібнюється блендером і збивається зі сметаною і цукром.
  • Зефір розтоплюється в мікрохвильовці і додається разом з лимонним соком до сирної маси.
  • Суміш добре збивається.
  • Отримане суфле розподіляється по застиглому шару торта, після чого десерт відправляється назад в холод на 4 години.

Самий швидкий рецепт

Швидко і смачно десерт готується з:

  • 6 шт. зефіру;
  • 200 мл вершків;
  • цукру;
  • 300 г персиків.

Покрокова інструкція приготування:

  • Вершки збиваються з цукром.
  • Персики без кісточок нарізати часточками.
  • Кожне кондитерський виріб ділиться на три плоских частини.
  • На тарілку верхівками вниз викладаються зефірні слайсы, які відразу покриваються вершками.
  • Далі розподіляються фруктові скибочки, вершки і залишився зефір.
  • Тарілка перевертається і фігурний зефір виявляється зверху.
  • Ласощі відправляється в холод на 3 години.

З заварним кремом

Любителям заварного крему доведеться за смаком вишукане ласощі без випічки, виконане за цим рецептом.

Щоб подати оригінальне частування до чашки ароматної кави або чаю, необхідно заздалегідь підготувати:

  • 1 кг зефіру;
  • 3 яйця;
  • 15 шт. печива;
  • 300 г цукру;
  • 250 мл незбираного молока;
  • пачка вершкового масла вагою до 200 г;
  • лимон.

Етапи втілення рецепта в життя:

  • Печиво ламається на шматочки, які перемелюють на комбайні і пересипаються в глибоку ємність.
  • За допомогою терки натирається цедра лимона, яка отставляется в піалі.
  • Яйця збиваються за допомогою віночка і змішуються з цукром, молоком і половиною підготовленої крихти з печива.
  • Суміш однорідної консистенції перелити в каструлю з товстим дном, в якій вариться до загустіння.
  • В’язка маса після остигання збивається з розм’якшеним маслом і лимонною цедрою.
  • У форму із знімними бортами шарами викладаються половинки зефіру, які поетапно заливаються гарячим заварним кремом.
  • Перед подачею ласощі настоюється протягом ночі.
Дивіться також:  Суфле із сиру — 8 рецептів, як приготувати в духовці, мікрохвильовій печі і мультиварці

Технологія приготування від Лайми Вайкуле

Щоб зробити торт без випічки за рецептом, яким якось поділилася популярна співачка, знадобляться:

  • 300 г зефіру;
  • 150 мл вершків;
  • 100 г цукру;
  • вдвічі меншу кількість горіхів;
  • по 150 г полуниці та ківі;
  • 40 г цукатів.

Послідовність дій:

  • Вершки з’єднуються з цукром і збиваються.
  • Зефір нарізати плоскими шматочками і сортується таким чином, щоб верхівки залишилися для прикраси.
  • Першим шаром розподіляється зефір, який одразу вкривається кремом з вершків.
  • Далі викладаються полуничні часточки, між якими розміщуються горіхові ядра.
  • Потім йдуть зефір і кружечки ківі.
  • Верхнім шаром викладаються фігурні верхівки кондитерських виробів.
  • Кожен солодкий пласт, крім верхнього, промащується вершками. Прикрашається частування цукатами
  • Готовий торт відправляється в холод на 3 години.

Торт без випічки – це смачний десерт, на приготування якого не піде багато сил і часу.

Прокрутка до верху