Цибулевий суп – 9 рецептів, класичний французький, для схуднення

З беконом і бринзою

Склад продуктів: 5-6 картоплин, 1 л овочевого бульйону, 2 стіл. л. вершкового масла, 1 ч. л. шавлії, стільки ж меленого чебрецю і чебрецю, 4-5 скибочок бекону. 4 великі білі цибулини, 180 г малосольною бринзи, сіль.

  • Дрібно нарізану цибулю смажиться на розтопленому вершковому маслі. Скибочки овоча потрібно готувати до тих пір, поки вони змінять колір і не стануть золотистими. В піджарку відправляється шавлія і шматочки бекону. Готування продовжується до тих пір, поки м’ясної компонент не стане хрустким.
  • Кубики картоплі варяться в 2-2,5 л води до готовності. Размягчившийся овоч прямо у каструлі перетворюється на пюре з рештою спеціями. Маса солиться.

Рідкувате пюре подається до столу з піджаркою з лука і бекону. Поверх кожної порції викладаються шматочки бринзи.

Дивіться також:  Рагу з курячої грудки з фунчозой та овочами
Прокрутка до верху