Цибулевий суп-пюре — просто і смачно
Склад продуктів: кіло цибулі, 1 л яловичого бульйону з овочами, 120 мл жирних вершків, 2 великі ложки борошна, щіпка цукру, сіль, мелений чорний перець.
- Цибуля чиститься і дуже дрібно нарізати. Далі він викладається в сковорідку з будь-яким жиром, солиться і гаситься до м’якості при періодичному помішуванні.
- У сковорідку викладається борошно, цукор, мелений перець.
- Після ретельного перемішування можна перекладати піджарку в каструлю з гарячим бульйоном. При слабкому кипінні майбутній суп готується близько півгодини.
- У самому кінці варіння в ємність вливаються жирні вершки. Маса пюрируется заглибним блендером. Замість вершків можна використовувати і плавлений сир.
Подається готове страву з часниковими грінками.