Цибулевий суп для здоров’я за Бройсу
Склад продуктів: дуже велика ріпчаста цибулина, півлітра води, 1 склянка овочевого бульйону, пісне масло.
- Цибулина дрібно ріжеться разом з шкіркою. Верхній брудний шар шкірки можна зняти, але наступний темний обов’язково потрібно залишити.
- На пісному маслі шматочки овочі обсмажуються до золотисто-коричневого кольору.
- Коли цибуля буде готовий, до нього виливається холодна вода. Овоч нудиться до повного розварювання. Далі в масу додається овочевий бульйон.
- Суп проціджують.
Уживається страва без цибулі. Його секрет полягає у використанні при приготуванні лушпиння. Вона містить у своєму складі цінну речовину, що володіє антираковими властивостями. Допомагає суп при хворобах печінки і жовчного міхура, артрозі, остеопорозі і деяких інших проблемах.