Цибулевий суп – 9 рецептів, класичний французький, для схуднення

Цибулевий суп для здоров’я за Бройсу

Склад продуктів: дуже велика ріпчаста цибулина, півлітра води, 1 склянка овочевого бульйону, пісне масло.

  • Цибулина дрібно ріжеться разом з шкіркою. Верхній брудний шар шкірки можна зняти, але наступний темний обов’язково потрібно залишити.
  • На пісному маслі шматочки овочі обсмажуються до золотисто-коричневого кольору.
  • Коли цибуля буде готовий, до нього виливається холодна вода. Овоч нудиться до повного розварювання. Далі в масу додається овочевий бульйон.
  • Суп проціджують.

Уживається страва без цибулі. Його секрет полягає у використанні при приготуванні лушпиння. Вона містить у своєму складі цінну речовину, що володіє антираковими властивостями. Допомагає суп при хворобах печінки і жовчного міхура, артрозі, остеопорозі і деяких інших проблемах.

Дивіться також:  Картопля з лисичками – покроковий рецепт з фото
Прокрутка до верху