Цибулевий суп – 9 рецептів, класичний французький, для схуднення

З плавленим сиром

Склад продуктів: 3 плавлених сирка, 800 мл курячого бульйону, 180 г напівтвердого сиру, 80 мл білого сухого вина, 1 ст. ложка борошна, 1 мал. ложка чебрецю, 2 великі цибулини, велика сіль, масло оливи.

  • У сотейнику на олії оливи до золотавості обсмажуються дрібні шматочки цибулі. Як тільки овоч буде готовий, до нього вливається вино і всипається борошно.
  • Після ретельного перемішування страва має покипіти 3-4 хвилини.
  • Далі в сотейник вливається бульйон, додається порізаний плавлений сир, сіль, приправи. На цьому етапі за бажанням в суп можна відправляти і шматочки курятини.

Готове блюдо подається до столу гарячим. В кожну окрему порцію насипається щіпка тертого напівтвердого сиру.

Дивіться також:  Мінестроне — 9 рецептів приготування італійського овочевого супу в домашніх умовах
Прокрутка до верху