Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування

Хрустка закуска до пива

Інгредієнти: 2 середні цибулини, 130 г першосортної борошна, щіпка сухого часнику, сіль, перець, 1 ч. ложка пекарського порошку, стакан світлого пива.

  • Для кляру добре перемішуються всі сухі компоненти і заливаються прохолодним пивом.
  • Цибулю нарізати кільцями, кожне з яких спочатку його панірують у борошні, а потім занурюється в кляр.
  • Закуска смажиться в розпеченому рослинному маслі до рум’яного кольору.

Готові кільця в клярі до пива викладаються на рушники з паперу, щоб з них стік зайвий жир.

Дивіться також:  Манти – 10 рецептів приготування соковитих мантів з фаршем та цибулею
Прокрутка до верху