Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування

В молочно-сметанному клярі

Інгредієнти: 2 цибулинки, перець, сіль, 1 ст. л. оцту, склянку з гіркою борошна, щіпка часникового порошку, 1 ст. жирного молока і ½ скл. сметани.

  • У мисці змішуються молочні продукти, до них додається оцет. Маса збивається блендером.
  • В окремому посуді змішуються всі сухі інгредієнти.
  • Лук ріжеться товстими кільцями, які відразу відрізняються один від одного.
  • Кожна заготовка занурюється спочатку в молочну суміш, а потім в суху.

Закуска смажиться на олії до золотистої скоринки.

Дивіться також:  Риба під маринадом класична - 10 рецептів приготування на сковороді
Прокрутка до верху