Цибульні кільця в клярі — 9 рецептів приготування

З беконом

Інгредієнти: 2 цибулини, 5 смужок бекону, яйце, 40 г чіпсів.

  • Від цибулин будуть використовуватися тільки великі кільця.
  • Вони обертаються смужками бекону.
  • Яйце збивається.
  • Чіпси висипаються в пакет і за допомогою качалки перетворюються в крихту.
  • Кожне колечко спочатку занурюється у збите яйце, а потім у «паніровку» з чіпсів.

Запікається закуска на пергаменті 20 хвилин. Температура 180 градусів.

Кращі соуси

Найкращим соусом для цибулевих кілець в паніровці є улюблений усіма «кетчунез». Це суміш майонезу і кетчупу в рівних пропорціях. За смаком у такий соус можна додати роздавлений часник і будь-які спеції.

Також відмінно поєднуються з закускою варіації Тартару. Наприклад, можна змішати несолодкий йогурт з сухим часником, будь подрібненою зеленню і натертими на дрібній тертці маринованими огірочками. Замість останніх можна взяти і свіжий огірок.

Дивіться також:  Як приготувати морський коктейль заморожений?
Прокрутка до верху