З беконом
Інгредієнти: 2 цибулини, 5 смужок бекону, яйце, 40 г чіпсів.
- Від цибулин будуть використовуватися тільки великі кільця.
- Вони обертаються смужками бекону.
- Яйце збивається.
- Чіпси висипаються в пакет і за допомогою качалки перетворюються в крихту.
- Кожне колечко спочатку занурюється у збите яйце, а потім у «паніровку» з чіпсів.
Запікається закуска на пергаменті 20 хвилин. Температура 180 градусів.
Кращі соуси
Найкращим соусом для цибулевих кілець в паніровці є улюблений усіма «кетчунез». Це суміш майонезу і кетчупу в рівних пропорціях. За смаком у такий соус можна додати роздавлений часник і будь-які спеції.
Також відмінно поєднуються з закускою варіації Тартару. Наприклад, можна змішати несолодкий йогурт з сухим часником, будь подрібненою зеленню і натертими на дрібній тертці маринованими огірочками. Замість останніх можна взяти і свіжий огірок.