Варіант приготування з сиром і яйцем
Продукти для пирога:
- листкове тісто – 1 упаковка;
- яйця – 4 шт.;
- цибуля – 2 шт.;
- спеції – на-віч;
- зелень – на-віч;
- сметана – 100 р.
Покрокове приготування
Тісто розморозити, розкачати і розстелити на дно форми, не забуваючи про бортики. Щоб воно добре пропеклося, необхідно зробити кілька отворів виделкою.
Цибулю почистити, промити і дрібно порізати. Після відправити смажитися на повільний вогонь до золотистого відтінку. Три яйця відварити і почистити. Після чого дрібно порізати або потерти на тертці. Зелень промити і також дрібно порізати.
Для заливки змішується сметана, приправи і одне яйце. Начинкою покрити поверхню тіста і вилити заливку.
Пиріг закрити шаром, защипнути. Змастити маслом, зробити кілька отворів і відправити в духову піч.