Цвітна капуста в сухарях – 5 покрокових рецептів приготування в духовці на сковороді

Цвітна капуста, смажена в панірувальних сухарях

Цвітна капуста в панірувальних сухарях з апетитною скоринкою готується з:

  • 700 г цвітної капусти;
  • 2 середніх яєць;
  • 100 г хлібної крихти;
  • 30 г сушеної зелені;
  • соняшникової олії, солі і спецій.

Спосіб приготування полягає у виконанні наступних кроків:

  • Підготовлені суцвіття проварюються в підсоленій воді близько 10 хвилин.
  • В піалі яйця збиваються з сіллю і спеціями.
  • Хлібна крихта змішується з зеленню.
  • Відварені суцвіття умочують в яйце, потім обвалюються в сухарях і обсмажують на сковороді з розігрітою олією.
Дивіться також:  Страви з риби – 20 рецептів: холодні і гарячі страви, дієтичні і на святковий стіл
Прокрутка до верху