Цвітна капуста в сухарях – 5 покрокових рецептів приготування в духовці на сковороді

Варіант в сухарях часникових

Нижче запропонований цікавий варіант приготування кольорової капусти з оригінальним смаком, який надається часником і мускатним горіхом.

Використовуються для виконання рецепту:

  • 150 мл молока;
  • 1 л води;
  • ½ Кг капусти;
  • 200 г сиру;
  • 3 скибочки білого хліба;
  • зубчик часнику;
  • мелений мускатний горіх,
  • невелику кількість оливкової олії, сіль і спеції.

Готується страва наступним чином:

  • Суцвіття капусти проварюються в молоці, змішаному з підсоленою водою, близько 7 хвилин.
  • У блендері або кухонному комбайні подрібнюються хлібні скибочки, часник, мускатний горіх і ложка оливкової олії.
  • Сир натирається на середній тертці.
  • Готується форма для випікання невеликого розміру.
  • Відварені суцвіття викладаються в неї рівним шаром і покриваються прошарком сирної стружки, часниковими сухарями і улюбленими спеціями.
  • Запікаються суцвіття цвітної капусти 10 – 15 хвилин при температурі 200°C до рум’яної скоринки.
Дивіться також:  Рулетики з кабачків – 8 дуже смачних рецептів приготування з різними начинками
Прокрутка до верху