Капуста, смажена в сухарях з зеленню
Смажимо на сковорідці 1 кг цвітної капусти з наступними супутніми інгредієнтами:
- 150 г вершкового масла;
- 5 середніх яєць;
- за пучка кінзи, петрушки і кропу;
- 2 цибулини;
- 100 г панірувальних сухарів;
- спеції і сіль.
Щоб насолодитися смаком корисного страви із цвітної капусти:
- На плиту ставиться глибока каструля з невеликою кількістю холодної підсоленої води, яка доводиться до кипіння.
- Суцвіття відварюються до напівготового стану і відкидається на друшляк, щоб не залишалося рідини.
- Ріпчасту цибулю очищається і нарізається кубиками, які пассеруются на половині вершкового масла в глибокій сковороді з товстим дном.
- Поверх прозорого лука розподіляється друга половина вершкового масла, після чого капуста гаситься під закритою кришкою.
- Через 8 хвилин до капусти додаються подрібнені петрушка і кінза.
- Після перемішування вміст сковороди заливається яйцями, збитими з сіллю і дрібно нарізаним кропом. Всі інгредієнти посипаються панірувальними сухарями.
- Блюдо накривається кришкою і залишають на повільному вогні 2 – 3 хвилини до готовності яєць.