Цвітна капуста в сухарях – 5 покрокових рецептів приготування в духовці на сковороді

Капуста, смажена в сухарях з зеленню

Смажимо на сковорідці 1 кг цвітної капусти з наступними супутніми інгредієнтами:

  • 150 г вершкового масла;
  • 5 середніх яєць;
  • за пучка кінзи, петрушки і кропу;
  • 2 цибулини;
  • 100 г панірувальних сухарів;
  • спеції і сіль.

Щоб насолодитися смаком корисного страви із цвітної капусти:

  • На плиту ставиться глибока каструля з невеликою кількістю холодної підсоленої води, яка доводиться до кипіння.
  • Суцвіття відварюються до напівготового стану і відкидається на друшляк, щоб не залишалося рідини.
  • Ріпчасту цибулю очищається і нарізається кубиками, які пассеруются на половині вершкового масла в глибокій сковороді з товстим дном.
  • Поверх прозорого лука розподіляється друга половина вершкового масла, після чого капуста гаситься під закритою кришкою.
  • Через 8 хвилин до капусти додаються подрібнені петрушка і кінза.
  • Після перемішування вміст сковороди заливається яйцями, збитими з сіллю і дрібно нарізаним кропом. Всі інгредієнти посипаються панірувальними сухарями.
  • Блюдо накривається кришкою і залишають на повільному вогні 2 – 3 хвилини до готовності яєць.
Дивіться також:  Страви з кабачків – 30 рецептів приготування
Прокрутка до верху