Тушкована баранина з овочами – 8 рецептів приготування в казані, в мультиварці і в духовці

Тушкована баранина з цибулею, морквою і пряними травами

Цікавий рецепт приготування баранини з використанням пряних трав і сухого вина.

Щоб насолодитися вишуканим смаком, слід підготувати:

  • 1 кг баранини з реберцями;
  • трохи курдючного сала;
  • 200 мл білого сухого вина;
  • цибулину;
  • морквину;
  • набір пряних трав (чебрець, розмарин, тархун, базилік, кінза, петрушка);
  • сіль.

Покрокова інструкція приготування:

  • У казані розтоплюється сало, на якому обсмажуються шматочки баранини.
  • До м’яса додаються кільця цибулі і морквяні слайсы.
  • Вміст казана заливають невеликою кількістю води.
  • Через 20 хвилин до підготовлюваних продуктів відправляються пряні трави і сіль.
  • Блюдо тушкується до готовності на повільному вогні ще близько півгодини.
Дивіться також:  Смажені креветки — 8 смачних рецептів