Тушкована баранина з цибулею, морквою і пряними травами
Цікавий рецепт приготування баранини з використанням пряних трав і сухого вина.
Щоб насолодитися вишуканим смаком, слід підготувати:
- 1 кг баранини з реберцями;
- трохи курдючного сала;
- 200 мл білого сухого вина;
- цибулину;
- морквину;
- набір пряних трав (чебрець, розмарин, тархун, базилік, кінза, петрушка);
- сіль.
Покрокова інструкція приготування:
- У казані розтоплюється сало, на якому обсмажуються шматочки баранини.
- До м’яса додаються кільця цибулі і морквяні слайсы.
- Вміст казана заливають невеликою кількістю води.
- Через 20 хвилин до підготовлюваних продуктів відправляються пряні трави і сіль.
- Блюдо тушкується до готовності на повільному вогні ще близько півгодини.