Тушкована капуста з ковбасою — 7 рецептів приготування

З додаванням грибів

Що знадобиться:

  • капуста – 1 качан;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • гриби – 250 г;
  • зелень;
  • сметана – 4 ст. ложки;
  • ковбаса – 300 г;
  • томатної пасти – 5 ст. ложок;
  • рослинної олії – 4 ст. ложки;
  • сіль;
  • перець;
  • спеції.

Готуємо так:

  • Капуста натирається на тертці або дрібно шинкуется. Покладіть її на сковороду, налийте туди півсклянки води і увімкніть на плиті повільний вогонь.
  • Цибулю і моркву нарізати якомога дрібніше і окремо страхуються до розм’якшення.
  • Слідом ріжуться ковбаса і гриби. Останні можна взяти як свіжі, так і заморожені.
  • Гриби і ковбаса додаються до цибулі і моркви.
  • Ретельно перемішайте, продовжуйте готувати і викладіть також томатну пасту приблизно за 5 хвилин до закінчення приготування.
  • Додати засмажку до капусті і потушкуйте це все разом.

В кінці приготування суміш приправляється і прикрашається зеленню перед подачею.

Дивіться також:  Маринована скумбрія -7 рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху