З додаванням грибів
Що знадобиться:
- капуста – 1 качан;
- цибуля ріпчаста – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- гриби – 250 г;
- зелень;
- сметана – 4 ст. ложки;
- ковбаса – 300 г;
- томатної пасти – 5 ст. ложок;
- рослинної олії – 4 ст. ложки;
- сіль;
- перець;
- спеції.
Готуємо так:
- Капуста натирається на тертці або дрібно шинкуется. Покладіть її на сковороду, налийте туди півсклянки води і увімкніть на плиті повільний вогонь.
- Цибулю і моркву нарізати якомога дрібніше і окремо страхуються до розм’якшення.
- Слідом ріжуться ковбаса і гриби. Останні можна взяти як свіжі, так і заморожені.
- Гриби і ковбаса додаються до цибулі і моркви.
- Ретельно перемішайте, продовжуйте готувати і викладіть також томатну пасту приблизно за 5 хвилин до закінчення приготування.
- Додати засмажку до капусті і потушкуйте це все разом.
В кінці приготування суміш приправляється і прикрашається зеленню перед подачею.