Тушкована капуста з ковбасою — 7 рецептів приготування

Як зробити ситне блюдо в духовці?

Що знадобиться:

  • капуста – 0,5 кг;
  • картопля – 4 шт.;
  • сир – 150 г;
  • молоко – 1 ст. ложка;
  • ковбаса – 300 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • шматочок вершкового і ложка рослинної олії;
  • сіль;
  • спеції.

Готуємо так:

  • Помийте і наріжте овочі, необхідні для приготування.
  • Ковбасу можна порізати соломкою або брусочками середнього розміру.
  • Яйця в сирому вигляді збийте зі столовою ложкою молока. Можна додати до них сіль і перець.
  • Розігрійте масло і обсмажте на сковороді цибулю з морквою.
  • Через кілька хвилин покладіть капусту і трохи води, щоб суміш не підгоріла.
  • Покладіть до засмажки ковбасу і тушкуйте ще протягом 5 хвилин.
  • В цей же час форму для запікання потрібно змастити невеликою кількістю олії і викласти туди одну частину картоплі, нарізаного кружечками. Зверху відправиться зажарка і все це слід закрити решті картоплею.
  • Полийте картопляний шар яєчно-молочною сумішшю і посипте тертим сиром.

Страва готується півгодини при температурі 200 º с.

Дивіться також:  Картопля з м’ясом в духовці – 12 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху