Як зробити ситне блюдо в духовці?
Що знадобиться:
- капуста – 0,5 кг;
- картопля – 4 шт.;
- сир – 150 г;
- молоко – 1 ст. ложка;
- ковбаса – 300 г;
- яйця – 3 шт.;
- шматочок вершкового і ложка рослинної олії;
- сіль;
- спеції.
Готуємо так:
- Помийте і наріжте овочі, необхідні для приготування.
- Ковбасу можна порізати соломкою або брусочками середнього розміру.
- Яйця в сирому вигляді збийте зі столовою ложкою молока. Можна додати до них сіль і перець.
- Розігрійте масло і обсмажте на сковороді цибулю з морквою.
- Через кілька хвилин покладіть капусту і трохи води, щоб суміш не підгоріла.
- Покладіть до засмажки ковбасу і тушкуйте ще протягом 5 хвилин.
- В цей же час форму для запікання потрібно змастити невеликою кількістю олії і викласти туди одну частину картоплі, нарізаного кружечками. Зверху відправиться зажарка і все це слід закрити решті картоплею.
- Полийте картопляний шар яєчно-молочною сумішшю і посипте тертим сиром.
Страва готується півгодини при температурі 200 º с.