Тушкована капуста з сосисками – 6 рецептів

Рецепт з обсмажуванням на сковороді

 

Цей рецепт підійде для тих, хто віддає перевагу по – справжньому поживної їжі, здатною надовго утамувати відчуття голоду. Капуста, обсмажена на сковороді, сама по собі є прекрасним гарніром до будь-якої м’ясної страви. А вже при додаванні підкопчені сосисок та під келих хорошого пива – це просто смакота!

Тушкована капуста з сосисками на сковороді робиться з найпростіших продуктів, які знайдуться в будь-якому домашньому холодильнику:

  • сосиски (підкопчені) – 5 – 6 шт.;
  • качан свіжої капусти – 1 шт.;
  • середнього розміру цибулина – 2 шт.;
  • морква – 2 шт.;
  • середнього розміру свіжі помідори – 3 шт.;
  • паста томатна – 3 стіл. ложки;
  • будь-яке рослинне масло – близько 80 мл;
  • сіль, цукор, спеції – за смаком.

Рецепт приготування:

  • Особливість даного рецепта полягає в поетапному обсмажуванні кожного компонента. Це означає, що потрібно спершу зробити засмажку: протушкувати на соняшниковій олії цибулю, нарізану тонкими півкільцями, і терту на крупній тертці моркву. Після придбання овочами приємного золотистого відтінку викладіть їх у товстостінну каструлю або казан.
  • В звільнилася сковорідку долийте масла і обсмажте порізані довільно сосиски до утворення скоринки. Також перемістіть в посуд до овочів.
  • Помідори необхідно очистити від шкірки. Для цього помістіть їх в глибоку миску і залити на 10 хвилин окропом з чайника. Охолодіть під струменем холодної води з крана. Зробіть хрестоподібний надріз біля плодоніжки і просто потягніть відсталу від плоду шкірку.
  • Підготовлені томати порізати брусочками, викладіть на гарячу сковороду з жиром, що залишився від смаження сосисок. Коли помідори випустять достатньо соку (час залежить від сорту), покладіть пару столових ложок томатної пасти, добре розмішайте і дайте потушиться кілька хвилин. Порада: на даному етапі не закривайте сковороду кришкою — це дозволить випаруватися зайвій рідині, а надто концентрованої пасті допоможе позбутися від надмірної кислоти.
  • Змішайте всі інгредієнти, додайте сіль і перець за смаком. Продовжуйте тушкувати на середньому вогні під закритою кришкою 20 — 25 хвилин.
  • Дивіться також:  Як смажити пельмені на сковороді: заморожені і немає – правильні рецепти

    Тушкована капуста з сосисками з обсмажуванням на сковорідці готова.

    Прокрутка до верху