Рецепт приготування з картоплею
Тушкована капуста з картоплею і сосисками є однією з варіацій ситного овочевого рагу, яке нескладно приготувати вдома.
Продукти:
- півкіло сосисок;
- 1500 г сирої картоплі;
- один качан капусти;
- одна головка цибулі (середнього розміру);
- дві морквини;
- пару столових ложок томатної пасти;
- трохи жиру для смаження;
- сіль, зелень, спеції.
Рецепт приготування:
Готовність страви можна визначити за станом картоплі. Як тільки вона стане м’якою і розсипчастою – пора подавати до столу.
Страви з тушкованої капусти подають в тавернах, кафе і ресторанах народної кухні в багатьох країнах світу. Але і в якості домашнього харчування ця проста і ситна їжа всім припаде до смаку. Адже для її приготування не потрібно ні витратних продуктів, ні особливою посуду, ні «просунутих» кухонних гаджетів. Тушковану капусту з сосисками можна приготувати як на печі, так і в духовці. Можна змінювати кількість інгредієнтів, пробувати готувати з різними сортами ковбасних виробів, додавати за своїм смаком. Не бійтеся експериментувати — результат завжди буде чудовим!