Рецепт приготування в мультиварці
Інгредієнти: кілограм картоплі, півкіло свинини, морквина, 1 літр очищеної води, цибулинка, 2 ст. ложки томатного соусу, сіль, сушений кріп.

Спочатку на олії без запаху у відповідній програмі обсмажуються невеликі шматочки свинини. Вони повинні стати рум’яними і апетитними.
Далі до м’яса висипаються подрібнений лук і морква. Разом компоненти смажаться ще 12-15 хвилин.
Залишилося додати крупно порізану картоплю, влити підсолену воду з томатним соусом і всипати кріп.
Готується тушкована картопля з м’ясом у мультиварці 40-45 хвилин. Для цього відмінно підходить програма, призначена для гасіння.
Повністю готовий картопля повинен стати м’яким, але при цьому добре тримати форму.