Тушкована картопля з м’ясом на сковороді
Інгредієнти: 830 г картоплі, 760 г м’якоті свинини, цибулина, 1 ст. ложка томат-пасти, сіль, пучок зелені.

Спочатку заздалегідь підготовлене м’ясо нарізати досить великими кубиками. Далі свинина викладається на розпечену сковорідку без олії для обсмажування. Необхідну кількість жиру витопиться в процесі готування м’ясних шматочків.
Далі до свинини висипаються кубики цибулі. Разом продукти смажаться ще 6-7 хвилин при частому помішуванні.
У сковорідку з напівготовими компонентами викладається томатна паста. Ще через 5-6 хвилин томління в ємність виливається гаряча вода. Її повинно бути стільки, щоб м’ясо повністю покрилося
Приблизно через півгодини гасіння свинини під кришкою до неї викладаються бруски картоплі. Продукти солятся.
Далі картопля з м’ясом на сковороді нудиться під кришкою до м’якості брусочків овоча.
Готове частування щедро посипається подрібненою зеленню.