Тушкована картопля з м’ясом – 7 рецептів приготування

Тушкована картопля з м’ясом на сковороді

Інгредієнти: 830 г картоплі, 760 г м’якоті свинини, цибулина, 1 ст. ложка томат-пасти, сіль, пучок зелені.

  • Спочатку заздалегідь підготовлене м’ясо нарізати досить великими кубиками. Далі свинина викладається на розпечену сковорідку без олії для обсмажування. Необхідну кількість жиру витопиться в процесі готування м’ясних шматочків.
  • Далі до свинини висипаються кубики цибулі. Разом продукти смажаться ще 6-7 хвилин при частому помішуванні.
  • У сковорідку з напівготовими компонентами викладається томатна паста. Ще через 5-6 хвилин томління в ємність виливається гаряча вода. Її повинно бути стільки, щоб м’ясо повністю покрилося
  • Приблизно через півгодини гасіння свинини під кришкою до неї викладаються бруски картоплі. Продукти солятся.
  • Далі картопля з м’ясом на сковороді нудиться під кришкою до м’якості брусочків овоча.
  • Готове частування щедро посипається подрібненою зеленню.

    Дивіться також:  Японський омлет – 5 рецептів
    Прокрутка до верху