Як приготувати в духовці?
Інгредієнти: 730 г свинячої вирізки, 2 морквини, свіжий часник за смаком, 1 ст. томатного соку, 1/3 склянки замороженого горошку, 2 цибулини, 5 картоплин, 1 ст. ложка пшеничного борошна, сіль.

У казані розігрівається невелику кількість олії. На ньому до рум’яності на сильному вогні обсмажуються шматочки свинини.
М’ясо перекладається на тарілку, а в жирі, що залишився страхуються подрібнений лук і морква. Вже рум’яні овочі присипаються борошном і добре перемішуються.
До цибулі і моркви повертається свинина, викладаються брусочки картоплі. Вливається томатний сік. Можна для смаку додати трохи соєвого соусу.
Всипається горошок, сіль. Допускається використовувати і спеції за смаком.
Продукти заливаються окропом так, щоб вода практично повністю їх покривала.
Коли маса закипить на плиті, казан переставляється в духову шафу і накривається кришкою.
Нудитися картопля з м’ясом у духовці 70-90 хвилин.