Як загасити картоплю з яловичиною?
Страва готується довго, але результат вас приємно здивує.

Інгредієнти:
- картопля – 1 кг;
- томатний сік – 0,2 л;
- сіль і мелений перець – за смаком;
- яловичина – 0,6 кг;
- часник – 1 зубок;
- рослинне масло – 2 ст. ложки;
- базилік – 3 щіпки;
- морква – 1 штука;
- суміш перців (мелена) – 1 щіпка;
- ріпчаста цибуля – 1 головка.
Приготування:
Наріжте яловичину на невеликі кубики. Якщо є жир – зріжте його, він ще стане в нагоді.
Увімкніть програму «Випічка». Змастіть чашу рослинним маслом або розтопіть залишився жир.
Коли сало розтопиться, викладайте яловичину. Смажте її близько 10 хвилин.
Цибулю дрібно нарубаєте.
Моркву натріть на великій тертці.
Додайте до яловичині подрібнені овочі. Смажте всі разом близько 8-10 хвилин.
Окремо нагрійте воду (близько склянки) і перелийте її в мультиварку. Вона повинна повністю покривати яловичину.
Переставте режим «Гасіння», час приготування — 60 хвилин.
Через годину, додайте томатний сік. Знову програма «Тушкування» на 30 хвилин.
Дрібно наріжте картоплю. Перекладіть її в чашу. Залийте все гарячою водою.
Додайте подрібнений часник, два види перцю, базилік і сіль. Тепер потрібно ще раз загасити картоплю з м’ясом. Все змішайте і виставте програму «Тушкування» на 50 хвилин.
Тушкована картопля з яловичиною готова. Подавайте її гарячою, разом з улюбленим соусом.