Тушкована картопля з м’ясом у мультиварці – 6 рецептів приготування

Як загасити картоплю з яловичиною?

Страва готується довго, але результат вас приємно здивує.

Інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;
  • томатний сік – 0,2 л;
  • сіль і мелений перець – за смаком;
  • яловичина – 0,6 кг;
  • часник – 1 зубок;
  • рослинне масло – 2 ст. ложки;
  • базилік – 3 щіпки;
  • морква – 1 штука;
  • суміш перців (мелена) – 1 щіпка;
  • ріпчаста цибуля – 1 головка.

Приготування:

  • Наріжте яловичину на невеликі кубики. Якщо є жир – зріжте його, він ще стане в нагоді.
  • Увімкніть програму «Випічка». Змастіть чашу рослинним маслом або розтопіть залишився жир.
  • Коли сало розтопиться, викладайте яловичину. Смажте її близько 10 хвилин.
  • Цибулю дрібно нарубаєте.
  • Моркву натріть на великій тертці.
  • Додайте до яловичині подрібнені овочі. Смажте всі разом близько 8-10 хвилин.
  • Окремо нагрійте воду (близько склянки) і перелийте її в мультиварку. Вона повинна повністю покривати яловичину.
  • Переставте режим «Гасіння», час приготування — 60 хвилин.
  • Через годину, додайте томатний сік. Знову програма «Тушкування» на 30 хвилин.
  • Дрібно наріжте картоплю. Перекладіть її в чашу. Залийте все гарячою водою.
  • Додайте подрібнений часник, два види перцю, базилік і сіль. Тепер потрібно ще раз загасити картоплю з м’ясом. Все змішайте і виставте програму «Тушкування» на 50 хвилин.
  • Тушкована картопля з яловичиною готова. Подавайте її гарячою, разом з улюбленим соусом.
  • Дивіться також:  Качка, тушкована шматочками – 7 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху