Рецепт приготування в мультиварці
Мультиварка дозволить приготувати смачну домашню тушонку, а якщо апарат підтримує ще й функції скороварки, то процес не тільки легким, але і швидким. Тушонка в мультиварці зі свинини по смаку й аромату, ні чим не відрізняється від тушкованого м’яса, приготовлені іншим способом.
Спосіб приготування:
- Для приготування тушкованого м’яса знадобиться 3 кг свинини, яку промиваємо, добре підсушує. Чим менше води потрапить в мультиварку, тим смачніше вийде тушкована свинина.
- М’ясо ріжемо на шматки, викладаємо в чашу, встановлюємо режим «Гасіння» на 5 годин.
- Після звукового сигналу, додаємо до м’яса спеції, лавровий лист, перемішуємо і залишаємо нудитися на режимі «Підігрів».
- Готуємо банки для консервації, якщо ви не збираєтеся зберігати тушонку більше трьох місяців, то їх можна не стерилізувати.
- Розкладати тушковану свинину по банках, наливаємо бульйон, але не до самого горлечка, залишаємо 2 див. Закатуємо кришками і ставимо в тепле місце до повного охолодження.