Тушонка з свинини в домашніх умовах – 7 рецептів приготування в мультиварці, в автоклаві, в духовці, в каструлі і в скороварці

Рецепт приготування в мультиварці

Мультиварка дозволить приготувати смачну домашню тушонку, а якщо апарат підтримує ще й функції скороварки, то процес не тільки легким, але і швидким. Тушонка в мультиварці зі свинини по смаку й аромату, ні чим не відрізняється від тушкованого м’яса, приготовлені іншим способом.

Спосіб приготування:

  • Для приготування тушкованого м’яса знадобиться 3 кг свинини, яку промиваємо, добре підсушує. Чим менше води потрапить в мультиварку, тим смачніше вийде тушкована свинина.
  • М’ясо ріжемо на шматки, викладаємо в чашу, встановлюємо режим «Гасіння» на 5 годин.
  • Після звукового сигналу, додаємо до м’яса спеції, лавровий лист, перемішуємо і залишаємо нудитися на режимі «Підігрів».
  • Готуємо банки для консервації, якщо ви не збираєтеся зберігати тушонку більше трьох місяців, то їх можна не стерилізувати.
  • Розкладати тушковану свинину по банках, наливаємо бульйон, але не до самого горлечка, залишаємо 2 див. Закатуємо кришками і ставимо в тепле місце до повного охолодження.
Дивіться також:  Сосиски в дріжджовому тісті в духовці - 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху