Варення з винограду – 8 рецептів приготування

Рецепт приготування з кишмишу

Варення з винограду кишмиш має особливу відмінність – у ягід немає кісточок і вони дуже солодкі, тому і варення виходить шалено смачним.

Необхідні продукти:

  • 400 мілілітрів води;
  • цукор і виноград – по кілограму.

Процес приготування:

  • Вказану кількість води потрібно довести до кипіння, всипати цукор і тримати поки він не розчиниться. Зазвичай на це йде всього кілька хвилин.
  • Те, що вийшло, залийте заздалегідь очищеним і помытым виноградом, знову поставте на плиту і варіть на повільному вогні близько 30 хвилин. Готове варення можна їсти після того як вона охолоне або ж закатати в банки на зберігання.
Дивіться також:  Заварний крем для Наполеона – 9 рецептів, класичний і не тільки!
Прокрутка до верху