Варення з винограду сорту «Ізабелла»
Варення з Ізабелли — ще один простий і швидкий спосіб приготувати солодкі ласощі з тонким ароматом.
Необхідні продукти:
- води 300 мл;
- кілограм цукру;
- півтора кілограма винограду.
Процес приготування:
- Ягоди добре промийте, приберіть все зайве, щоб залишилися тільки гарні й свіжі плоди.
- Всипати стакан цукру у вже киплячу воду, потримати пару хвилин до розчинення вмісту і утворення сиропу.
- Додати ягоди винограду і продовжувати варити ще п’ять хвилин при помірному нагріванні, після остудити.
- Знову повернути на плиту після охолодження, викласти ягоди і варити 30 хвилин. Готовий продукт можна їсти або зробити заготовки на зиму.