Варення з винограду – 8 рецептів приготування

Варення з винограду сорту «Ізабелла»

Варення з Ізабелли — ще один простий і швидкий спосіб приготувати солодкі ласощі з тонким ароматом.

Необхідні продукти:

  • води 300 мл;
  • кілограм цукру;
  • півтора кілограма винограду.

Процес приготування:

  • Ягоди добре промийте, приберіть все зайве, щоб залишилися тільки гарні й свіжі плоди.
  • Всипати стакан цукру у вже киплячу воду, потримати пару хвилин до розчинення вмісту і утворення сиропу.
  • Додати ягоди винограду і продовжувати варити ще п’ять хвилин при помірному нагріванні, після остудити.
  • Знову повернути на плиту після охолодження, викласти ягоди і варити 30 хвилин. Готовий продукт можна їсти або зробити заготовки на зиму.
Дивіться також:  Заливний пиріг з яйцем і зеленою цибулею – 7 рецептів
Прокрутка до верху