Відбивні з індички – 8 рецептів, як приготувати смачні і соковиті відбивні з м’яса індички

В мультиварці

Смачні та поживні відбивні можна приготувати, скориставшись сучасним кухонним обладнанням.

Використовуються:

  • ½ Кг філе;
  • стопка рослинного масла;
  • 15 г паприки;
  • сіль і мелений перець.

Щоб приготувати индюшиные відбивні:

  • Промита і обсушенная індичатина нарізається скибочками завтовшки по 2 див.
  • В піалі змішуються сіль, спеції і паприка.
  • М’ясні скибочки відбиваються і присмачується пряною сумішшю.
  • Чаша змащується маслом.
  • На дно викладаються відбивні, які збризкують залишилися олією і обсмажуються на відповідній програмі до рум’яної скоринки з кожного боку при відкритій кришці.
Дивіться також:  Скумбрія в цибулинні за 3 хвилини – 6 рецептів