Відбивні з курячого філе — 10 рецептів смачного приготування

З додаванням сиру

На 1 грудку готуємо:

  • пару яєць;
  • борошна 100 г;
  • сиру тертого твердого 200 г;
  • спеції за смаком;
  • борошна та олії — по необхідності.

Робиться це так:

  • Відбиті шматочки грудки (їх з одного філе повинно вийти 4 шт.) посипати перцем. Можна використовувати мускатний горіх або кардамон, а також хороша цільнозернові гірчиця.
  • Окремо збити яйця з сіллю і спеціями.
  • Сир натерти.
  • Приготувати в тарілці борошно.
  • Нагріти олію.
  • Підготовлені відбивні обваляти в борошні і вмочити в яйце.
  • Обсмажити до скоринки з одного боку.
  • Перевернувши, на обсмажену сторону кладемо трохи тертого сиру і, накривши кришкою, чекаємо, щоб сир подплавился.
  • Гарнировав відбивні зеленим салатом або картоплею, подаємо на стіл.
Дивіться також:  Сир тофу: склад, чим корисний. 6 рецептів страв з тофу
Прокрутка до верху