З додаванням сиру
На 1 грудку готуємо:
- пару яєць;
- борошна 100 г;
- сиру тертого твердого 200 г;
- спеції за смаком;
- борошна та олії — по необхідності.
Робиться це так:
- Відбиті шматочки грудки (їх з одного філе повинно вийти 4 шт.) посипати перцем. Можна використовувати мускатний горіх або кардамон, а також хороша цільнозернові гірчиця.
- Окремо збити яйця з сіллю і спеціями.
- Сир натерти.
- Приготувати в тарілці борошно.
- Нагріти олію.
- Підготовлені відбивні обваляти в борошні і вмочити в яйце.
- Обсмажити до скоринки з одного боку.
- Перевернувши, на обсмажену сторону кладемо трохи тертого сиру і, накривши кришкою, чекаємо, щоб сир подплавился.
- Гарнировав відбивні зеленим салатом або картоплею, подаємо на стіл.