Відбивні з курячого філе — 10 рецептів смачного приготування

Шніцель з курки

Шніцель з курки відрізняється від звичайної відбивною тільки тим, що при його приготуванні відбиті шматки м’яса обвалюють спочатку в борошні, потім змочують у льєзон, потім обсипають панірувальними сухарями і тільки після цього смажать.

Для двох курячих грудок льєзон робиться з суміші 50 мл молока і двох яєць, а також з додаванням перцю і солі.

Приготувати шніцель просто:

  • відбити філе шматками;
  • обробити борошном і льєзоном, потім обваляти в сухарях і смажити до готовності з двох сторін;
  • подавати з картопляним пюре і салатом зі свіжих овочів.
Дивіться також:  Як приготувати кролика в мультиварці – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху