Готуємо на основі пива
Склад рецепта:
Для м’яса:
- петрушка – 5 гілочок;
- свиняча вирізка – 0,6 кг;
- чорний подрібнений перець за смаком;
- олія рослинна;
- сир – 60 г;
- сіль за смаком.
Для кляру:
- пиво – 0,1 л;
- сіль з перцем за смаком;
- борошно вищого сорту – 130 г;
- яйце – 2 шт.
Як приготувати кляр і відбивні:
- Сушимо промиту свинину паперовою серветкою. Нарізаємо шматок м’яса поперек скибочками завтовшки трохи більше 1 сантиметра.
- Загорнути кожен кусень харчовою плівкою і проходимся по них дерев’яним молотком з усіх боків.
- Дрібно шаткуємо ножем петрушку і подрібнюємо шматок сиру на тертці.
- Насипати в миску борошно і заливаємо її пивом, перемішуємо. Виливаємо в суміш яєчні жовтки і перемішуємо ще раз.
- В окремому посуді змішуємо яєчні білки і сіль, збиваємо.
- З’єднуємо вміст обох чаш. Вийшов кляр для відбивних на основі пива.
- Половину всієї кількості м’яса викладаємо на обробну дошку, натираємо сумішшю чорного перцю і солі, посипаємо на них тертий сир і січену зелень.
- Закриваємо кожен оброблений шматочок свинини іншим шматочків залишився м’яса, щоб вийшло щось схоже на бутерброд.
- Нагріваємо сковороду вливаємо олію.
- М’ясні шматочки опускаємо в кляр і обсмажуємо на сковороді близько 7 хвилин.