Відбивні зі свинини в клярі – 7 рецептів приготування

Готуємо на основі пива

Склад рецепта:

Для м’яса:

  • петрушка – 5 гілочок;
  • свиняча вирізка – 0,6 кг;
  • чорний подрібнений перець за смаком;
  • олія рослинна;
  • сир – 60 г;
  • сіль за смаком.

Для кляру:

  • пиво – 0,1 л;
  • сіль з перцем за смаком;
  • борошно вищого сорту – 130 г;
  • яйце – 2 шт.

Як приготувати кляр і відбивні:

  • Сушимо промиту свинину паперовою серветкою. Нарізаємо шматок м’яса поперек скибочками завтовшки трохи більше 1 сантиметра.
  • Загорнути кожен кусень харчовою плівкою і проходимся по них дерев’яним молотком з усіх боків.
  • Дрібно шаткуємо ножем петрушку і подрібнюємо шматок сиру на тертці.
  • Насипати в миску борошно і заливаємо її пивом, перемішуємо. Виливаємо в суміш яєчні жовтки і перемішуємо ще раз.
  • В окремому посуді змішуємо яєчні білки і сіль, збиваємо.
  • З’єднуємо вміст обох чаш. Вийшов кляр для відбивних на основі пива.
  • Половину всієї кількості м’яса викладаємо на обробну дошку, натираємо сумішшю чорного перцю і солі, посипаємо на них тертий сир і січену зелень.
  • Закриваємо кожен оброблений шматочок свинини іншим шматочків залишився м’яса, щоб вийшло щось схоже на бутерброд.
  • Нагріваємо сковороду вливаємо олію.
  • М’ясні шматочки опускаємо в кляр і обсмажуємо на сковороді близько 7 хвилин.
Дивіться також:  Риба з овочами в духовці – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху