Відбивні зі свинини в клярі – 7 рецептів приготування

Яєчний кляр з гірчицею

Продукти для кляру:

  • борошно – 70 г;
  • сіль за смаком;
  • гірчиця – 16 г;
  • шийка свиняча — 0,8 кг;
  • два часникового зубчики;
  • чорний перець за смаком.

Алгоритм дій:

  • Свинину ріжемо на довгі шматки товщиною 2 сантиметри.
  • Маємо шматки на дошці і гарненько розм’якшуємо їх кухонним молоточком.
  • Рубаємо очищені часточки часнику в дрібну крихту.
  • Викладаємо м’ясо в глибоку ємність, додаємо гірчицю.
  • Слідом кидаємо часник і насипаємо чорний перець.
  • Руками змішуємо всі інгредієнти. Нам необхідно, щоб спеції покривали всю поверхню свинини.
  • Залишаємо страва маринуватися протягом години.
  • Залишилося посолити підготовлені відбивні і обваляти в борошні.
  • Кладемо їх в масло на розпечену сковорідку і обсмажуємо по 4 хвилини з кожного бочка.
  • Вся гострота гірчиці зникне, залишиться лише м’який смак і неймовірний аромат смаженого м’яса.
Дивіться також:  Тушкована капуста зі свининою – 8 рецептів
Прокрутка до верху