Яєчний кляр з гірчицею
Продукти для кляру:
- борошно – 70 г;
- сіль за смаком;
- гірчиця – 16 г;
- шийка свиняча — 0,8 кг;
- два часникового зубчики;
- чорний перець за смаком.
Алгоритм дій:
- Свинину ріжемо на довгі шматки товщиною 2 сантиметри.
- Маємо шматки на дошці і гарненько розм’якшуємо їх кухонним молоточком.
- Рубаємо очищені часточки часнику в дрібну крихту.
- Викладаємо м’ясо в глибоку ємність, додаємо гірчицю.
- Слідом кидаємо часник і насипаємо чорний перець.
- Руками змішуємо всі інгредієнти. Нам необхідно, щоб спеції покривали всю поверхню свинини.
- Залишаємо страва маринуватися протягом години.
- Залишилося посолити підготовлені відбивні і обваляти в борошні.
- Кладемо їх в масло на розпечену сковорідку і обсмажуємо по 4 хвилини з кожного бочка.
- Вся гострота гірчиці зникне, залишиться лише м’який смак і неймовірний аромат смаженого м’яса.