Простий рецепт з майонезом
Вам знадобиться:
- вода – 200 мл;
- цибуля – 1 шт.;
- майонез – 100 г;
- кріп сушений, за смаком;
- лимон – 1 шт.;
- сіль за смаком;
- дрібка сушеної петрушки;
- свиняча вирізка – 0,5 кг;
- дві жмені борошна;
- олія для смаження.
Готуємо кляр для відбивних зі свинини з майонезом:
- Розрізаємо м’якоть свинини на смужки, відбиваємо дерев’яним молоточком.
- Збризкуємо кожен кусень лимонним соком, насипаємо сіль і приправу. Залишаємо шматочки маринуватися на 15 хвилин.
- Обвалюємо м’ясо в борошні і підсмажити до утворення золотистої скоринки.
- Коли свинина просмажилася, вливаємо воду, насипаємо кільця цибулі, петрушку і кріп.
- Додаємо майонез, розподіляємо по м’ясу і тушкуємо страва протягом 30 хвилин.