Відбивні зі свинини в клярі – 7 рецептів приготування

Простий рецепт з майонезом

Вам знадобиться:

  • вода – 200 мл;
  • цибуля – 1 шт.;
  • майонез – 100 г;
  • кріп сушений, за смаком;
  • лимон – 1 шт.;
  • сіль за смаком;
  • дрібка сушеної петрушки;
  • свиняча вирізка – 0,5 кг;
  • дві жмені борошна;
  • олія для смаження.

Готуємо кляр для відбивних зі свинини з майонезом:

  • Розрізаємо м’якоть свинини на смужки, відбиваємо дерев’яним молоточком.
  • Збризкуємо кожен кусень лимонним соком, насипаємо сіль і приправу. Залишаємо шматочки маринуватися на 15 хвилин.
  • Обвалюємо м’ясо в борошні і підсмажити до утворення золотистої скоринки.
  • Коли свинина просмажилася, вливаємо воду, насипаємо кільця цибулі, петрушку і кріп.
  • Додаємо майонез, розподіляємо по м’ясу і тушкуємо страва протягом 30 хвилин.
Дивіться також:  Домашня локшина – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху