Випічка з листкового тіста — 33 рецепта приготування з дріжджового тіста

Слойки «Завитки»

Начинку вибираємо за смаком. Прекрасним варіантом стане попередньо запарені родзинки, курага або чорнослив, свіжі ягоди, варена згущене молоко, консервовані фрукти.

Компоненти:

  • листкове тісто — 500 г;
  • звичайний цукор — 100 г;
  • яйце;
  • кориця — 10 р.

Приготування.

Розкачуємо пласти підготовленого тіста, густо посипаємо корицею і цукром. Згортаємо рулет з двох сторін до центру, акуратно перевертаємо, нарізаємо завитки товщиною до 10 див. Викладаємо вироби на деко, змащуємо яйцем, випікаємо 20 хвилин при 200 °C.

Дивіться також:  Журавлина в цукрі – 7 рецептів в домашніх умовах