Випічка з сиру ― 14 рецептів приготування на швидку руку

Ватрушки з сиром з дріжджового тіста

Якщо взяти за основу рецепт Королівської ватрушки, але внести в нього деякі корективи, то можна напекти багато смачних маленьких ватрушок до чаю.

  • Тісто розділити на 10 шматочків і залишити під плівкою на 15 хвилин.
  • З кожного шматочка сформувати коржик, в центр викласти начинку.
  • Краї тіста защипнути з двох сторін.
  • Випікати при температурі 190ºС близько 20 хвилин.

Німецький маковий творожник

Німецька випічка смачна і проста в приготуванні.

Тісто:

  • просеянная борошно – 350 г;
  • цукор-пісок – 150 г;
  • солодко-вершкове масло – 185 р.

Борошно потрібно змішати з цукровим піском і перетерти отриману суміш з охолодженим маслом до отримання кришива.

Начинка:

  • сир – 230 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • молоко – 500 мл;
  • цукровий пісок – 150 г;
  • масло вершкове – 150 г;
  • мак кондитерський – 150 г;
  • манна крупа – 150 р.

Готуємо так:

  • Молоко нагріти, розчинити в ньому масло і цукровий пісок.
  • Коли компоненти «розійдуться» в рідині, потроху всипати в неї манку, а потім і мак. Швидко перемішати суміш і відставити у бік.
  • В окремій ємності збити сир з яйцем.
  • Коли макова маса охолоне, ретельно перемішати її з сирною.
  • У форму для запікання викласти частину тіста.
  • Поверх нього розподілити начинку і зверху присипати залишилася крихтою.
  • Випікати при температурі 180 º с приблизно 45 хвилин.
Дивіться також:  Подовий хліб: що це таке, склад, калорійність, користь. Як спекти подовий хліб в домашніх умовах – 4 рецепта