Сирно-шоколадні мафіни
- сир – 300 г;
- масло вершкове – 150 г;
- какао-порошок – 30 г;
- яйце – 2 шт.;
- молоко – 200 мл;
- цукровий пісок – 200 г;
- борошно – 250 г;
- розпушувач і сіль по дрібці.
Готуємо!
- Сир збити з цукровим піском.
- Додати молоко і яйця, збити до однорідної маси.
- Борошно змішати з сухими інгредієнтами.
- В одній ємності з’єднати підготовлені суміші і зігнати еластичне тісто.
- Викласти його у формочки для мафінів і запекти при температурі 180ºС.
Важлива новина для любителів солодкого! Якщо кожен мафін покласти по невеликому шматочку шоколаду, то вийдуть кекси з чудовою м’якою начинкою.