Випічка з яблуками — 10 рецептів приготування

Як приготувати солодкий рулет

Рулет з яблуками – це ласощі, яке обов’язково сподобається дітям.

Необхідні продукти:

  • три грами розпушувача;
  • чотири яйця;
  • стакан цукру;
  • ванілін за смаком;
  • п’ять яблук;
  • 250 грам борошна.

Процес приготування:

  • Готуємо начинку: очищаємо фрукти, прибираємо середину і натираємо їх на дрібній тертці.
  • На деко викладаємо папір для випікання і покриваємо її шаром тертих яблук.
  • Жовтки з’єднайте з цукром, борошном, ваніліном і розпушувачем і добре вимішуємо.
  • Окремо за допомогою міксера доводимо білки до стану піни і акуратно додаємо до суміші з попереднього кроку.
  • Отриманою масою повністю покриваємо начинку на деку, рівномірно розподіляємо її і запікаємо приблизно 15 хвилин при 180 градусах.
  • Готовий корж відразу ж перевертаємо так, щоб яблука виявилися зверху і звертаємо у формі рулету.
Дивіться також:  Пиріг з листкового тіста – 8 рецептів смачних і швидких