Як приготувати солодкий рулет
Рулет з яблуками – це ласощі, яке обов’язково сподобається дітям.
Необхідні продукти:
- три грами розпушувача;
- чотири яйця;
- стакан цукру;
- ванілін за смаком;
- п’ять яблук;
- 250 грам борошна.
Процес приготування:
- Готуємо начинку: очищаємо фрукти, прибираємо середину і натираємо їх на дрібній тертці.
- На деко викладаємо папір для випікання і покриваємо її шаром тертих яблук.
- Жовтки з’єднайте з цукром, борошном, ваніліном і розпушувачем і добре вимішуємо.
- Окремо за допомогою міксера доводимо білки до стану піни і акуратно додаємо до суміші з попереднього кроку.
- Отриманою масою повністю покриваємо начинку на деку, рівномірно розподіляємо її і запікаємо приблизно 15 хвилин при 180 градусах.
- Готовий корж відразу ж перевертаємо так, щоб яблука виявилися зверху і звертаємо у формі рулету.