Рецепт з медом і горішками
Така рецептура відмінно підійде для діток, які не дуже люблять їсти на сніданок вівсяну кашу. Крім смакових властивостей горіхи і мед додадуть страві корисні якості, що особливо важливо для зростаючого організму.
Що знадобиться:
- вівсяні пластівці довгого варіння – 1 склянка;
- вода – 2 склянки;
- мед – 3 ст. ложки;
- слив. масло – 1 ст. ложка;
- мигдаль чи інші горішки – 2 ст. ложки;
- кориця – ½ст. ложки;
- щіпка солі.
На змащений вершковим маслом дно чаші кладеться вівсянка і заливається водою. Потім додаємо трохи солі і кориці. Приготування здійснюється в режимі «Каша» 30-40 хвилин. В готову страву додається мед. Цукор не кладемо, так як достатню солодкість каші буде надавати мед, інакше вона вийде занадто нудотно. На дрібній тертці натираємо горіхи або нарізаємо їх, і присипаємо сніданок прямо в тарілки.