З горіхами
Крім волоського горіха в печиво можна додавати арахіс, кешью, кедрові горішки і будь-які за бажанням. Досить використовувати склянку такої добавки. В склад рецепта входить: стандартна пачка вершкового масла, щіпка солі, 2 курячих яйця, 1 ст. цукру, 3 ст. л. молока, 3 ст. пластівців вівсянки, 1 ч. л. розпушувача.
- В одній мисці розм’якшене масло збивається з цукровим піском, а в іншій – яйця з теплим молоком і сіллю. Обидві суміші з’єднуються, і процес триває.
- Пластівці подрібнюються в борошно, до них засипається розпушувач.
- Горіхи рубаються гострим ножем.
- Борошно і горішки додаються в тісто.
- Після ретельного вимішування можна випікати печиво.
- Треба пам’ятати, що при випічці ласощі значно збільшиться в розмірах. Досить готувати його в жаркій духовці 12 хвилин.
Як тільки випічка підрум’яниться, можна виймати і остуджувати.