Домашнє вівсяне печиво з родзинками
Десерт за таким рецептом має щільний м’якуш і хрустку скоринку. Головне, точно повторювати всі етапи його приготування. З продуктів потрібно: 80 г коричневого цукру і вершкового масла, 110 г пшеничного борошна і в два рази менше дрібних вівсяних пластівців, велике куряче яйце, 70 г родзинок, по маленькій л. ванільного цукру і розпушувача.
- Яйце розбивається в глибоку миску, змішується з коричневим і ванільним цукром, а також з рідким маслом. Віночком суміш перетворюється в однорідну масу.
- Далі сюди відправляється борошно, просеянная з розпушувачем.
- Останнім всипається розпарені родзинки і вівсяні пластівці. Тісто вимішується лопаткою.
- Печива викладаються на відстані 3-4 см один від одного і печуться 12-15 хвилин.
Перш ніж знімати пробу, потрібно повністю остудити смачне частування. Робити це слід не в холоді, а при кімнатній температурі.