Готуємо з йогуртом
На йогурті страва виходить трохи більше калорійним, але таким же корисним. Дуже важливо використовувати натуральний молочний продукт. Бажано – без барвників, ароматизаторів і інших шкідливих добавок.
Інгредієнти:
- «швидкі» пластівці вівсянки – 2 ст. л.;
- питна вода – 90-100 мл;
- натуральний йогурт (наприклад, грецький) – 80-100 мл;
- полуниця, персик – за смаком.
Приготування:
- Заявлене в рецепті кількість пластівців підсушити на гарячій сковорідці. Обробляти продукт можна не довше 3-4 хвилин!
- Висипати вівсянку на дно банки. Залити кип’яченою і охолодженою до кімнатної температури водою.
- Хвилин через 12-14 все акуратно перемішати. Зверху викласти йогурт, не поєднуючи його з іншими компонентами.
- Наступним шаром розташувати шматочки свіжих ягід і фруктів. Плоди можна вибирати будь-які, по своєму смаку.
- Прибрати суміш в прохолоду на всю ніч.
Вранці подати вийшло частування з йогуртом до сніданку. Якщо воно вийшло недостатньо солодким, можна легко виправити ситуацію за допомогою натурального бджолиного меду.