Вівсянка у банці – 8 швидких і простих рецептів дієтичного сніданку

З апельсином і медом

Апельсин в поєднанні з натуральним бджолиним медом надає каші оригінальний і яскравий смак. Варто вибрати стиглий солодкий фрукт.

Інгредієнти:

  • «Геркулес» — 150-170 г;
  • молоко – половина склянки;
  • йогурт – половина склянки (без добавок);
  • мед – 1,5-2 ст. л.;
  • апельсин – ½ шт.

Приготування:

  • Насипати геркулес у відповідну банку. Зверху вилити всі молочні продукти. Вони повинні бути кімнатної температури. Жирність йогурту і молока буде залежати від того, чи потрібно кулінару рахувати калорії своїх страв і робити їх дієтичними.
  • Додати мед. Якщо продукт зацукрувався, його достатньо підігріти і розтопити в мікрохвильовці/на водяній бані.
  • Окремо приготувати наповнювач. Для цього треба очистити апельсин. З кожної часточки зняти шкірку, видалити кісточки. Порізати середніми шматочками, намагаючись не видавити з фрукта багато соку.
  • Відправити апельсин в банку.
  • Закрити ємність і сильно потрясти, щоб всі інгредієнти перемішалися. Прибрати в прохолоду на всю ніч.

Вранці готову ліниву вівсянку в банку можна присипати меленою корицею.

Дивіться також:  Американський гарбузовий пиріг – 4 рецепти приготування
Прокрутка до верху