Вівсянка у банці – 8 швидких і простих рецептів дієтичного сніданку

З вишнею та шоколадом

Для такого рецепта підійде як свіжа, так і заморожена вишня. Головне, щоб ягоди були без кісточок. Вони надають страві приємну кислинку, яку злегка нейтралізує чорний шоколад.

Інгредієнти:

  • вівсянка у вигляді пластівців – ¼ ст.;
  • молоко будь-якої жирності – 1/3 ст.;
  • рідкий мед – 1 ч. л.;
  • йогурт – ¼ ст.;
  • ванілін – щіпка;
  • якісний гіркий шоколад – 1 ст. л.;
  • вишня – ½ чашки.

Приготування:

  • Скласти в банку всі сухі інгредієнти. Змішати пластівці і ванілін.
  • Залити інгредієнти сумішшю з молока і йогурту. Краще, якщо він буде без фруктових і ягідних добавок.
  • Все добре перемішати.
  • Додати ягоди без кісточок і дрібну шоколадну стружку. Її кількість можна змінити за смаком. Повторити перемішування широкої лопаткою, але вже дуже акуратно.
  • Накрити ємність щільною кришкою. Перемістити до прохолоду на всю ніч для настоювання.

Подати вівсянку на сніданок в теплому або холодному вигляді. Зберігати її допускається до 3 діб за умови, що вона знаходиться в холодильнику.

Для приготування обговорюваного страви підійде і пластикова банка. Але зручніше використовувати скляну ємність. Оптимальний обсяг – приблизно 400 мл

Дивіться також:  Джем з гарбуза – 8 швидких і смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху